9/10/08

Η Τετάρτη βγάζει ΑΝΤ1.....με τελικό νικητή το ποδόσφαιρο...


Χθες ήταν η μέρα του ΑΝΤ1. Κέρδισε και μάλιστα επάξια. Τα 40 Κύματα έχουν ένα ενδιαφέρον σενάριο για κωμωδία, που χτυπά όλες τις συλλογικές μνήμες, από ελληνικό κινηματογράφο και δεκαετία του 70, ασπρόμαυρα σήριαλ άρχες 80 και αμερικανιές του '90. Σενάριο Τίνα Καμπίτση λοιπόν και σκηνοθεσία Μαρία Λάφη. Εξαιρετικός ο Μιχάλης Μαρίνος και η Χριστίνα Τσάφου. Ο ένας υποδύεται έναν αγροίκο συγγραφέα και η δεύτερη την "παραδουλεύτρα" που λέγαμε παλιά. Την παραγωγή έχει η ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Πολύ καλά πήγε και η σειρά το "Κλειδί του Παραδείσου" και το "Όλα στον αέρα". Μοιράστηκαν την ώρα μεταξύ 22:00 και 23:00. Για τα 2 σήριαλ θα σας γράψω αναλυτικά σε επόμενο ποστ. Όπως είπησης δεν έκατα να δω το Power of 10. Ούτε μια κλεφτή ματιά.

Εδώ όμως θα σας πω ότι το MEGA έχει βάλει ένα στοίχημα. Ότι στο τέλος αυτό θα κερδίζει. Γιατί; Γιατί τις Τετάρτες θα υπάρχει από ένα σημείο και μετά ποδόσφαιρο. Το οπίο κάθε 15 θα αρχίζει 9 :45. Το power of 10 μάλλον θα αποτελέσει την "προθέμανση" ποδοσφαιρόφιλων, τζογαδόρων και στοιχηματάκηδων και άρα το κοινό του ποδοσφαίρου θα μπορεί να φέρνει το Power of 10 πρώτο. Είδωμεν....αλλά πιστεύω ότι αυτή ήταν η επιλογή του MEGA. Και βέβαια για να μην κάψει και μια καλή του σειρά εκείνη την ώρα....

2 σχόλια:

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

παρότι δεν ειμαι φανατικός θεατης της τηλεόρασης(πια) και δεδομένου ότι τις εργάσιμες ημέρες προσπαθω να πεφτω για υπνο κατα τις δεκα..:-)φοβαμαι οτι η εικόνα παρουσίασης της ζωής μεσα απο "κοινωνικες"σειρες είναι συνήθως άστοχη.
Ειδα λίγο τα 40 κύματα αλλα μου φάνηκε σαν κακόγουστο παραμύθι.
Επειδή γενικως συχνα τυχαίνει τα γούστα μου να είναι αντίθετα με του πλήθους δεν πρέπει να σε παραξενέψει οτι η μόνη σειρα που παρακολουθω φανατικά φετος είναι η λολα.
Ενταξει και το ραδιο αρβυλα πριν.
Την καλημέρα μου!

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

φοβαμαι οτι οι σύγχρονες απόπειρες παρουσίασης της ζωής μεσα απο τις κοινωνικες σειρες είναι αστοχη ,το δε χιουμορ των κωμικων ειναι τις περισότερες φορες κατω του μετρίου.
Ειδα τα 40 κυματα αλλα μου φανηκε σαν κακοχυμένο παραμύθι..
Δεδομένου οτι συχνά τα γούστα μου δεν συμπίπτουν με αυτα του πλήθους δεν πρεπει να σε παραξενέψει οτι η μονη σειρα που παρακολουθω φ α ν α τ ι κ ά φετος ειναι η λόλα.
Ενταξει και το ραδιο αρβυλα πριν.
Την καλημέρα μου!

 

Free Blog Counter