20/10/08

Η γάτα της τηλεόρασης λέγεται Άδωνις...ο αποκαλούμενος και "μπούμπουκος"!!!


Τώρα ακούγεται πλάκα, αλλά επικοινωνιακά, ήταν κίνηση ματ!!! Όπως δεν θα ξέρετε, αλλά σίγουρα όλοι θα μάθετε, ο Άδωνις Γεωργιάδης, βουλευτής του ΛΑΟΣ, είναι έγγαμος με την κυρία Ευγενία Μανωλίδου. Η κυρία Μανωλίδου ανέλαβε και τηλεπαιχνίδι με την ονομασία : "Η Ώρα της Αλήθειας". Που από τηλεθέαση καλά πηγαίνει (τηρουμένων των αναλογιών).

Στην πρώτη της εκπομπή ο σύζυγος της στέλνει μια ανθοδέσμη και όταν η σύζυγος την ανοίγει, αναφωνεί : "αχ ο μπουμπούκος μου..." προφανώς αυθόρμητα... Και ω του θαύματος!!!

Το σύνολο των έγγαμων και άγαμων γυναικών της χώρας πίνει νερό στο όνομά του. Τα πρωϊνάδικα κάνουν την φράση ένα γύρο και ενώ κάποιοι δήθεν διαφωνούν, οι γυναίκες υπερ αμύνονται του δικαιώματος η γυναίκα σου να σε πει "μπουμπούκο" ακόμα και δημόσια.
Ότι και να λένε όλοι ο κύριος Γεωργιάδης, πρόσεγγισε θετικά, μια και καλή, το γυναικείο απολιτίκ κοινό και απέκτησε εξαιρετική αναγνωρισιμότητα. Εγώ θεωρώ ότι είναι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρει καλά το μέσο. Και επαληθεύεται αυτό που έλεγα πάντα για το ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης ήταν γάτα που κράτησε με νύχια και με δόντια ένα κανάλι, που μετά από τόσα χρόνια του έχει προσφέρει "έτοιμα" τηλεοπτικά στελέχη.

Εύγε επικοινωνιακέ κύριε Γεωργιάδη !!!

1 σχόλιο:

Μαύρος Γάτος είπε...

Ρε τον μπουμπούκο...

Λες και περίμενε από την εκπομπή της γυναίκας του!


"επικοινωνιακή πολιτική" ή προπαγάνδα, όπως και αν το πεις, όποιο κανάλι κι αν ανοίξεις μπροστά σου τον βρίσκεις.

 

Free Blog Counter