8/10/08

Τι λένε τα νούμερα τηλεθέασης για την φετινή μάχη



Πήρα τα νούμερα από την AGB αλλά για την Δευτέρα και αργότερα απόψε θα δούμε και τα της Τρίτης. Την Δεύτερα την μάχη κερδίζει μαζικά το MEGA. Τα καλύτερα νούμερα :

Η πολυκατοικία έπιασε 37%

Το LAPD 30,7%

Τα Μαύρα Μεσάνυχτα 33 %

Από τα υπόλοιπα :

Το "Έχω ένα μυστικό" 20,6%
Και το "Φίλα τον Βάτραχο σου" 19%

Αν βάλουμε τώρα και τα 30% και πάνω των "μυστικών της εδέμ" νομίζω ότι για μια ακόμη φορά ο προγραμματισμός του MEGA τσακίζει και φέτος. Οι υπόλοιποι πρέπει να δώσουν πολύ μεγάλη μάχη επιβίωσης.

Να πω επίσης ότι τα "Μυστικά της ΕΔΕΜ" αδικούνται και στην απογευματινή ζώνη. Πιστεύω ότι το σενάριο της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση είναι φέτος πολύ καλύτερο από όλα τα άλλα που έχω δει. Οι συγγραφείς ξέρουν το μέσο που λέγεται τηλεόραση, έχουν βελτιωθεί σε σχέση και με το "Βέρα στο δεξί" και η πλοκή και ο ρυθμός είναι πάρα πολύ καλός. Θα έπρεπε κάποια στιγμή να δοκιμάσουν και κάτι στην prime time ζώνη. Εξαιρετική και η συλλογική σκηνοθετική δουλειά των Γιάννη Βασιλειάδη, Γιώργου Σιούγα και Ευγενίας Οικονόμου. Είναι μια δουλειά που σέβεται τον εαυτό της και την ζώνη που τους εμπιστευθήκαν, διαφοροποιούνται από τυποποιημένες συνταγές, αλλά γιατί έχουν και ένα εξαιρετικό τηλεοπτικό σενάριο.

Εύγε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Blog Counter